Over ons - Kozijn Improve Skip to content

Over ons

Even voorstellen:

Wij zijn Kozijn-Improve.

Hoewel onze naam anders doet vermoeden, doen we meer dan het leveren en plaatsen van kunststof kozijnen. Vanuit onze vestiging in Enschede bieden wij verscheidene hoogwaardige kunststof producten van het topmerk Schüco. Onze kunststof producten bestaan uit kozijnen, voordeuren, schuifpuien, tuindeuren en dakkapellen.

Kwaliteit, deskundigheid en service

Kozijn-Improve bestaat uit een team van deskundigen met jarenlange ervaring in het vak. We staan bekend om onze duurzame, veilige en onderhoudsarme kwaliteitsproducten met een hoge isolatiewaarde. Onze ervaren, vakkundige monteurs installeren deze producten op een professionele manier. De kwaliteit van onze producten zit immers ook in onze dienstverlening. Samen zetten wij ons in om u tevreden te maken en te houden.

Klanttevredenheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Dat begint al bij de eerste kennismaking. Wij komen bij u thuis voor een adviesgesprek, waarin u ons vertelt wat uw wensen zijn. We nemen de tijd en denken met u mee. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleur en stijl? U krijgt van ons altijd een eerlijk en deskundig advies. Op basis van uw wensen en budget en onze oplossingen en ervaring, tekenen we de producten meteen in. Zo maken we de mogelijkheden inzichtelijk voor u. Vervolgens geven wij u een gericht advies en krijgt u diezelfde dag nog een prijsopgave van ons.

Aandacht voor details

Kozijn-Improve uit Enschede is dé expert op het gebied van kozijnen, deuren, schuifpuien en dakkapellen. Het inmeten, de planning, de levering, de uitvoering én de nazorg van de werkzaamheden zijn bij ons tot in de puntjes geregeld. Het is aan ons om uw verwachtingen te overtreffen, zodat u tot in lengte van jaren van onze producten kunt genieten. En mocht er onverhoopt een detail aan onze aandacht zijn ontsnapt, dan maken we dit zo snel mogelijk alsnog in orde. We leveren kwaliteit, daar kunt u op vertrouwen.

Heeft u interesse in kunststof kozijnen of één van onze andere producten? Neem dan contact met ons op.

Vul onderstaand formulier op en ontvang de brochure in uw inbox.