Dakkapellen renovatie - Kozijn Improve Skip to content

Dakkappellen
Renovatie

Is uw dakkapel toe aan een makeover? Kies voor een dakkapelrenovatie!

Stel, u heeft een oude dakkapel van hout. De verf bladdert af, het tocht bij de kozijnen. U vindt de dakkapel niet meer bij uw woning passen of u wilt niet iedere 5 jaar het dak op voor het schilderwerk. Het plaatsen van een compleet nieuwe dakkapel is dan niet nodig. U kunt in dat geval kosten besparen door uw dakkapel te laten renoveren.

Alle voordelen van een nieuwe kunststof dakkapel, maar niet de kosten

Bijna elke dakkapel is te renoveren zolang er geen sprake is van grote gebreken, zoals houtrot. Omdat bij een renovatie de bestaande constructie van de dakkapel intact blijft, hoeft u normaal gesproken geen nieuwe vergunning aan te vragen. Kozijn-Improve kan uw dakkapel renoveren op een betaalbare, duurzame manier. We vervangen de hele dakkapel en hergebruiken alleen de bestaande constructie. Vervolgens werken we alles af in kunststof. Op deze manier heeft u alle voordelen van een nieuwe kunststof dakkapel, tegen flink lagere kosten.

U overweegt een dakkapelrenovatie?
Kozijn-Improve kan helpen!

Wanneer u vermoedt dat uw dakkapel aan een opknapbeurt toe is, kan Kozijn-Improve dit voor u realiseren. Wij komen eerst bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen met u bekijken we de staat van de dakkapel. Wanneer uw dakkapel dusdanig beschadigd blijkt dat renovatie geen optie is (bijvoorbeeld door houtrot of ernstige lekkage), kunnen wij u ook adviseren over de mogelijkheden en kosten van het vervangen van de dakkapel voor een compleet nieuwe kunststof dakkapel.

Is renovatie van uw dakkapel mogelijk, dan bepalen we eerst uw wensen met betrekking tot de renovatie. U kunt bijvoorbeeld aangeven in welke stijl, kleur en afwerking u uw dakkapel wilt hebben en u kunt, indien gewenst, de indeling van de ramen veranderen. Na de renovatie door het deskundige montageteam van Kozijn-Improve is alles aan de buitenkant van uw dakkapel vervangen en vakkundig afgewerkt in kunststof, behalve het dak. Uw dakkapel is nu onderhoudsarm, weerbestendig, goed geïsoleerd, veilig en ziet er weer uit als nieuw!

Heeft u plannen om uw dakkapel te laten renoveren?
Twijfelt u of een renovatie wel nuttig is?

Wij komen graag bij thuis om de situatie te beoordelen, u te informeren over de mogelijkheden en vrijblijvend een offerte uit te brengen.

Vul onderstaand formulier op en ontvang de brochure in uw inbox.